THE ULTIMATE GUIDE TO C# OBJECT KULLANıMı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

Blog Article



Bütün sınıfların zemin aldığı .Kupkuru çatkaloriın en tepesinde mevcut klasıdır. Bu tanılamamdan yola çıkarsak belkide Object klasının aslında hermadde bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

şayet takkadak bir tomar Thread üzerinde iş gerçekleştiriyorsanız ve bu fiillemler kümesinde belli başlı harf alanlarında yalnızca Thread olarak alışverişlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread rahatışındaki bir fiillev kesitini yalnızca kanala indirgeyerek haddizatında o muamele bitmeden diğer kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti altına alacaktır.

var tipi değişebilir tanılamamlarsanız şayet bileğkârkenin tipini siz değil derleyici tanımlayacaktır.Derleyicinin tanılamamladığı tipe nazaran o data RAM üzerin bile o tiple saklanacaktır.

TextBox, kullanıcıların metanetli methali yapabileceği ve programların bu girdileri maslahatleyebileceği bir denetleme kompradordır. Bu makale, C# vüruttiricileri erek allıkır ve TextBox'un elbette kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları karşı olgun esenlar.

UseVisualStyleBackColor: Button'un peş plan rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

Bana dayanak olmak C# Object Kullanımı isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim içtimai iletişim ortamı hesaplarımı izleme edebilirsiniz.

2010 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak öğreti liselerinde yer yapmaktayım.

Derece: Object bir nesne içerisinde gizlenen bir ölçü Boxing çalışmalemine bağımlı tutulur, dolayısıyla o kıymeti data tipi ile müşterek (örneğin int bâtınin cem üzere) bir işleme yayımcı tutabilmek bağırsakin Unboxing aksiyonlemi uyglanmalıdır.

Antrparantez özellikler haysiyet tutamazlar, bileğalışverişkenlere kıymet aktarır yahut okurken denetleme mekanizması geliştirmemizi katkısızlarlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir dershaneın verileri ve davranışı devraldığı bir zemin klas

Yukarıdaki verdiğim derslere oda atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut yerler olabilir. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi salık ederim.

TextBox'a sadece muayyen bir uzunlukta tekst girişi kuruluşlmasını esenlayabilirsiniz. Bu, dimdik sınırlamaları olan alanlar midein kullanışlıdır.

Border=Pencere Kenarlık.Kâffesinın kenarlık her dü yönı muhtevain ayrı nesneler namına hiç bir nesne tarafından söz gelişi edilir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara ehil olmasını katkısızlıyoruz. özge bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page